Direct uit voorraad leverbaar
Voordeligste van de Benelux
Gratis verzending vanaf €100
25.000+ klanten gingen je voor

Inbouwkranen

 

Stijlvolle en scherp geprijsde inbouwkranen

Bij Voordeligdesignsanitair.nl kun je de meest stijlvolle inbouwkranen kopen. Wij hebben een breed aanbod inbouwkranen in talloze soorten en maten, waardoor je altijd een inbouwkraan vindt die past bij jouw interieurstijl. Wij geloven dat een luxe badkamer niet duur hoeft te zijn, en zijn op zoek gegaan naar inbouwkranen met de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Zo is een luxe badkamer met inbouwkranen voor iedereen binnen bereik!

Complete inbouwkranen voor je badkamer of wc

Inbouwkranen zijn, zoals de naam al zegt, kranen die voor een deel worden ingebouwd in de muur. Een inbouwkraan heeft een luxe uitstraling en bespaart ruimte rondom je wastafel, fontein of bad. Inbouwkranen bestaan uit een gedeelte dat in de muur zit (een inbouwdeel) en de kraan zelf (het afbouwdeel). Wij leveren zowel complete inbouwkranen als losse onderdelen. Vraag je je af of bepaalde onderdelen gecombineerd kunnen worden, neem dan gerust op met onze deskundige servicemedewerkers.

Inbouwkranen in alle stijlen: van rvs tot goud en koper

Inbouwkranen zijn er in de meest uiteenlopende soorten en uitvoeringen. Ze worden meestal gebruikt als wastafelkraan, maar een inbouwkraan kan ook worden geplaatst bij je wc-fontein of bad. Ook qua modellen en afwerkingen is er een grote variatie: je kunt kiezen uit klassieke of design inbouwkranen, met finishes van koper, goud, messing en rvs.

Filter producten

Filter producten

Filter op prijs

Kies de garantie

Kies een kleur

Kies het materiaal

Kies het merk

Kies de serie

Kies de vorm

Neem contact op