Inspiratie: de nieuwste trends op het gebied van badkamermeubels

Naast alle interieurtrends zien we ook steeds meer trends op het gebied van badkamermeubels terugkomen in de badkamers. Je kunt zoveel kanten op met de meubels van je badkamer dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij onze favoriete trends op een rijtje gezet zodat je inspiratie op kunt doen voor je eigen badkamer!

Trend 1: Houten badkamermeubel met zwarte wastafel

De eerste trend die we heel veel voorbij zien komen is het gebruik van hout in het badkamermeubel. Zeker gecombineerd met een zwarte wastafel is dit een veel gekocht meubel van de afgelopen tijd. Zowel donker eikenhout als licht eikenhout matcht heel goed met een zwarte wastafel.

Trend 2: Badkamermeubels zonder greep

Wat we veel terugzien de laatste tijd zijn badkamermeubels zonder greep. Het grote voordeel hiervan is dat je de grepen niet schoon hoeft te houden. Vaak zijn de grepen op badkamermeubels van chroom gemaakt. Dit maakt ze vrij besmettelijk voor vuil en vieze vingerafdrukken. Greeploze badkamermeubels zijn daarom perfect! Ook krijgt je badkamer gelijk een luxere uitstraling als je meubels zonder greep hebt.

Trend 3: Marmerlook

Een derde veel voorkomende trend zijn de badkamermeubels van marmerlook. Denk bijvoorbeeld aan een fontein met een marmeren wasbak. Deze trend is goed te combineren met alle kleuren die je je maar kunt bedenken. Daarom is het een toegankelijk stijl om toe te passen in elke badkamer, zonder dat je je badkamer volledig op de schop hoeft te gooien. Een nieuw badkamermeubel is vaak al genoeg om de trend goed over te laten komen. Ga voor een meubel met marmerlook waskommen en je bent good to go!

Trend 4: Industrieel interieur ook in de badkamer

Niet alleen in de huiskamers is deze trend razend populair; ook in de badkamers gaan we lekker door met de industriële sferen. Meubels die hier goed bijpassen hebben voornamelijk wat donkerdere kleuren. Als je een complete industriële badkamer wilt creëeren, mogen zwarte badkamermeubels niet ontbreken. Liever geen zwart? Ga dan voor grijze meubels of meubels in donker eiken. Zwarte kranen en een douchedeur met zwart frame passen heel goed bij deze stijl. Mix en match de donkere meubels met lichte tegels voor een prachtig industrieel, maar clean effect!

Trend 5: Kies één stijl.

De laatste trend die we veel terug zien komen is het matchen van alle badkamermeubels met elkaar. In plaats van gemixte stijlen, gaan we liever voor een badkamer waarbij alle meubels goed bij elkaar passen. Probeer daarom je wastafel te matchen met de kolomkast. Dit zorgt voor veel rust en eenheid in je badkamer.

Laat jezelf inspireren met ons assortiment badkamermeubels
Links naar ons badkamermeubel assortiment

Omdat wij altijd de laatste trends op badkamermeubel assortiment volgen hebben wij een ruim assortiment badkamermeubels. Hieronder vind je links naar onze producten.

Kolomkasten

Wastafelmeubels op afmeting

Wastafelmeubels op kleur

Meubels met waskom