Badkamertrends; marmerlook in de badkamer

Een van de meest voorkomende badkamertrends is de marmerlook in je badkamer. Echt marmer is een heel kostbaar materiaal, maar marmerlook doet er niet voor onder. Door met marmer te werken in je badkamer, krijg je automatisch een luxe en elegante sfeer.

Marmer toepassen in de badkamer

Marmer pas je heel gemakkelijk toe in je badkamer. Of je nu alle muren van je badkamer voorziet van een marmerlook of dat je het wat subtieler aanpakt met alleen marmeren accessoires; marmer is heel veelzijdig toe te passen.

Marmer creëert een luxe gevoel in de badkamer of het toilet

Vind je de badkamers in luxe hotels ook altijd zo prachtig? Met marmerlook creëer je dit in je eigen huis! Doordat je niet werkt met echt marmer, is het heel toegankelijk om ook je eigen badkamer om te toveren in een luxe hotel chique badkamer. Marmerlook lijkt namelijk heel erg op echt marmer, maar is vaak gemaakt van keramiek. Hier zijn de natuurlijke naden van echt marmer in nagemaakt waardoor het bijna niet te onderscheiden is.

Marmerlook fontein voor het toilet

Wist je dat je deze trend ook door kunt voeren in het toilet? Er zijn heel veel verschillende opties in marmerlook die je kunt toepassen in het toilet. Denk bijvoorbeeld aan een marmerlook fontein voor in het toilet. Door dezelfde stijl door te trekken in zowel de badkamer als het toilet zorg je voor een echte luxe uitstraling in je hele huis!

Marmerlook waskommen op je badkamermeubel

Een mooie en subtiele manier om marmer terug te laten komen in je badkamer zijn marmerlook waskommen. Plaats een of twee kommen op je badkamermeubel en je bent klaar! In een handomdraai geef je je badkamer een hele nieuwe look. Krijg je geen genoeg van de marmerlook? Geef dan een van de muren in je badkamer een upgrade door deze te vullen met marmerlook tegels.

Hoe marmerlook combineren?

Marmer staat mooi bij veel verschillende kleuren. Voor een echte chique look combineer je marmer met gouden accessoires en gouden kranen. Ook zwart staat erg mooi bij marmer. Wanneer je kiest voor een witte marmerlook tegel op de muur, kan je eigenlijk alle kanten op met de rest van je wastafel meubel en badkamer accessoires.

Laat jezelf inspireren met ons assortiment marmerlook sanitair

Doordat je met marmer zoveel verschillende kanten op kunt, past het in elke badkamer. Bekijk op internet welk soort marmerlook bij jouw stijl past en kies er passende meubels en accessoires bij. Op onze website vind je veel verschillende opties in marmerlook. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan vooral contact op; wij adviseren je graag!

Onze marmerlook producten bekijken?

Ben je van plan om je eigen badkamer onder handen te nemen met marmerlook producten? Bekijk ons aanbod op de website en kies jouw favoriete items. Mix en match verschillende soorten marmer voor een speels effect!

Een kleine greep uit ons assortiment marmerlook sanitair

Vind hier links naar ons marmerlook sanitair