Let op: Van 7 t/m 16 augustus zijn wij gesloten vanwege vakantie. Bestellingen in deze periode worden vanaf 17 augustus verwerkt.

Direct uit voorraad leverbaar
Voordeligste van de Benelux
Gratis verzending vanaf €100

Let op: Van 7 t/m 16 augustus zijn wij gesloten vanwege vakantie. Bestellingen in deze periode worden vanaf 17 augustus verwerkt.

Direct uit voorraad leverbaar
Voordeligste van de Benelux
Gratis verzending vanaf €100

De ultieme zwarte design badkamer

Inhoud van dit bericht

Een zwarte design badkamer

Zwart is helemaal in met betrekking tot het interieur. Denk maar aan mooie zwarte stalen deuren, keukenkastjes, kozijnen en vergeet natuurlijk de badkamer niet: black is back! Een badkamer met donkere elementen is erg chique en draagt bij aan het gevoel van luxe. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een zwarte design badkamer te creëren? Wij geven je de juiste informatie om je van inspiratie te voorzien, zodat je de ultieme zwarte design badkamer kunt creëren.

Waarom kiezen voor een badkamer met zwarte elementen?

Kiezen voor een rvs douche of kraan is tegenwoordig helemaal niet meer een vanzelfsprekende keuze. Er wordt steeds vaker uitgeweken naar een andere kleur door middel van PVD coating. Het hebben van een badkamer met zwarte elementen wordt dan ook steeds populairder. Dit zie je terug in ons aanbod, vrijwel alle badkamer elementen zijn te vinden in de kleur zwart. Hierdoor heb je een brede keuze in het kiezen van de mooiste zwarte badkameraccessoires. Van een zwarte douchegoot tot een zwarte douchewand, je kunt het bij ons allemaal vinden. Zwarte elementen in een badkamer creëren een gevoel van luxe, waardoor je helemaal in stijl tot rust komt in je eigen badkamer. Daarnaast creëer je door het gebruiken van dezelfde kleur een gevoel van eenheid en rust. Een aangename bijkomstigheid is dat vuil ook minder goed zichtbaar is op donkere elementen.

Een donkere badkamer met zwarte accessoires

Je kan kiezen om een badkamer helemaal te voorzien van donkere accessoires en dit vervolgens combineren met een donkere tegel kleur. Hierdoor ontstaat er een warme en intieme sfeer in de badkamer, maar dit is natuurlijk een vrij grote stap. Dit hangt dus helemaal samen met je eigen persoonlijke voorkeur. Doe vooral inspiratie op en kom erachter wat je echt mooi vindt.

Zwart als accentkleur in je design badkamer

Wil je het liever iets subtieler dan een gehele zwarte badkamer, kies er dan voor om zwart als accentkleur te gebruiken. Dit doe je door de kleur alleen te gebruiken voor de accessoires in combinatie met lichtere tegels. Hierdoor worden de zwarte elementen echte eyecatchers en oogt de badkamer een stuk lichter. Vind je deze keuze ook nog een beetje spannend? Dan kun je ervoor kiezen om het geleidelijk vorm te geven. Dit doe je door de zwarte accessoires langzaamaan in de badkamer te integreren. Kies bijvoorbeeld eerst voor een zwarte kraan in combinatie met een zwarte regendouche, vervolgens kan je bepalen of je nog meer zwarte elementen wilt toevoegen; bijvoorbeeld een zwarte radiator of waskom. Zo maak je heel gemakkelijk langzaamaan een overstap.

De specialist in zwart voordelig design sanitair

Voordeligdesignsanitair.nl beschikt over een uitgebreid assortiment om vrijwel elk element in je badkamer van een zwarte kleur te voorzien. Van waskommen en fonteinkranen tot inbouw douches en douchewanden. Scroll dus door ons aanbod, laat je inspireren en voor je het weet heb je je eigen zwarte design badkamer gerealiseerd.

Heb je nog vragen over het creëren van de ultieme zwarte badkamer? Neem dan gerust contact met ons op. Onze badkamer experts staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de juiste producten!

Filter producten

Neem contact op