Hoe rosé goud je badkamer kan transformeren

Hoe verwerk je rosé goud in je badkamer?

Heb jij er wel eens aan gedacht om eens een kleurtje in de badkamer toe te voegen, maar weet je niet goed hoe? Dat kan ook zeker lastig zijn. Er zijn zoveel verschillende opties waar je uit kunt kiezen. In dit blog gaan we dieper in op de kleur rosé goud. Want, hoewel dit een prachtige kleur is, kan het lastig zijn om te combineren als je niet goed weet hoe je dit doet. Lees je mee?

Wat is rosé goud?

Rosé goud, of roze goud, is een mix tussen koper en goud. Soms zit daar nog een vleugje zilver doorheen. Het is een populair materiaal dat zich kenmerkt door zijn warme en subtiele roze tint. Het verkrijgt zijn kleur door de toevoeging van koper aan goud. Dat zorgt voor de roze kleur. Hoe meer koper, hoe rozer het wordt. Rosé goud wordt vaak gebruikt in sieraden, maar ook in decoratieve objecten. In onze shop vind je veel accessoires voor het toilet en voor de badkamer in deze mooie kleur.

Nieuwe trendkleur

Rosé goud is uitgegroeid tot een geliefde trendkleur in de Nederlandse interieurs. Deze prachtige tint wordt gewaardeerd door zijn zachte uitstraling. Maar hoe pas je het toe? Wat deze kleur zo aantrekkelijk maakt, is de veelzijdigheid ervan. Zo is rosé goud goed te combineren met lichte kleuren zoals wit of beige. Daar creëer je een romantische en zachte uitstraling mee. Maar ook met donkere kleuren staat rosé goud perfect. Denk aan kleuren als donkerblauw of donkergroen. Dat geeft een luxe uitstraling aan de ruimte.

Perfecte aanvulling op alle stijlen

De kleur rosé goud is een goede aanvulling op veel stijlen. Het past bij veel kleuren, waardoor je het goed combineert met de stijl die je al hebt. Daarbij zorgt rosé goud er direct voor dat de ruimte een luxe uitstraling krijgt. Met een aantal simpele accessoires creëer je snel en makkelijk een nieuwe look.

Welke rosé gouden items zijn verkrijgbaar?

Op onze website vind je veel items die in rosé goud verkrijgbaar zijn. Denk aan een fonteinkraan, badkraan, wastafelkraan, regendouche, inbouwnis, toiletrolhouders en handdoekhaken. Deze items zijn ook verkrijgbaar in een complete toilet set. En neem ook eens een kijkje bij de badkamer accessoires als je een mooie eenheid van de ruimte wilt maken. Er zijn genoeg opties om te mixen en matchen!

Specialist in rosé goud voordelig design sanitair

In ons ruime assortiment vind je veel betaalbare rosé gouden producten waar jij je badkamer of toilet een mooie make over mee kunt geven. Zorg voor een mooie kleur op de muur, zodat het rosé goud mooi afsteekt en goed opvalt. Kies er bijpassende meubels bij en je bent klaar! Neem snel een kijkje en kies je favoriete items.

Laat jezelf inspireren met ons assortiment rosé gouden sanitair
Vind hier links naar ons rosé gouden sanitair

Rosé gouden kranen

Rosé gouden badkamer & toilet accessoires

Rosé gouden badkamerafvoer