Direct uit voorraad leverbaar
Voordeligste van de Benelux
Gratis verzending vanaf €100
25.000+ klanten gingen je voor

Douchecabine met hoekinstap

 

Zeer voordelige douchecabines met hoekinstap

De douchecabine met hoekinstap is zeer praktisch. In iedere badkamer valt hij op door zijn elegantie en efficiënte ruimtegebruik. Bij een douchecabine met hoekinstap komen twee deuren samen in de hoek. Zo stap je makkelijk in en uit als je je tandenborstel van de wastafel wilt pakken. In de praktijk is de doucheruimte altijd in een hoek gesitueerd. Het is dus een hele logische oplossing om voor een douchecabine met hoekinstap te kiezen. Onder de deuren plaats je twee douchegoten die haaks op elkaar staan. Die voeren het water af en nemen de plaats in van dat onhandige drempeltje waar je lelijk je teen tegen kunt stoten. Alles aan de douchecabine met hoekinstap is op gebruiksgemak ingesteld.

Douchecabine met hoekinstap bestellen

Wil je een douchecabine met hoekinstap kopen? Bij Voordelig Design Sanitair vind je het juiste model voor een prijs die een glimlach op je lippen tovert. Het bestelproces is ingericht op gemak en eenvoud. Dat geldt voor relatief kleine aankopen als een losse kraan, een waskom of een afvoerplug. Maar zeker ook voor de wat grotere aankopen als een douchecabine met hoekinstap. Logistiek komt daar natuurlijk wel wat meer bij kijken. Uiteraard is ons bedrijf daar volledig op ingesteld. De klant is bij ons koning. Dat begint bij de lage prijzen die we hanteren en dat eindigt bij de snelle bezorging. 

Ons assortiment douchecabines

Naast douchecabines met hoekinstap hebben wij ook douchecabines met schuifdeur en douchecabines met rookglas in het assortiment.

Heb je je douchecabine met schuifdeur uitgekozen? Ga dan voor een bijpassende douchegootregendouche of inbouwnis.

Filter producten

Filter producten

Filter op prijs

Kies aantal deuren

  • 2 (3)

Kies de breedte

Kies de garantie

Kies de glasbehandeling

Kies de glasdikte

Kies de hoogte van het glas

Kies een kleur

Filter op links/rechts monteren

Kies het materiaal

Kies de maximale breedte

Kies het merk

Kies de minimale breedte

Kies de serie

Kies het type glas

Filter op veiligheidsglas

Kies de vorm

Neem contact op